oss@cofidi.nl |  0412-450476
0412-450476 oss@cofidi.nl Menu

Verhuizen?

Kom dan langs op ons kantoor. Wij regelen de koffie en zorgen voor iets lekker

Zit je nu op de bank en ben je niet meer 100% blij met je huis? Is je woonkamer te klein voor al je spullen, staat je huis in de verkeerde wijk, heb je meer slaapkamers nodig of wil je juist kleiner gaan wonen, omdat je kinderen het huis uit zijn?

Goede deal?

Het is duidelijk. Je wilt iets veranderen. Maar waar begin je? Verhuizen kan overweldigend zijn, maar dat hoeft niet! Wij denken graag met je mee in elke fase van het proces.Ben je nog aan het overwegen om te verhuizen? Nodig ons dan uit voor een hypotheekgesprek of kom langs op ons kantoor. Onze hypotheekadviseur maakt inzichtelijk wat je maximaal zou kunnen (bij-) lenen en welke hypotheek het beste bij jou past. Zo weet je wat je mogelijkheden zijn als je op zoek gaat naar een ander huis.Ben je er klaar voor om jouw woning in de verkoop te zetten? Dan komen onze collega’s van Van den Heuvel Makelaars graag bij u langs.

Wil je eerst op zoek naar een nieuwe woning? Dan vertellen zij je graag over hoe ze jouw kunnen ondersteunen bij de zoektocht en aankoop van een nieuw huis.En wat je ook met ons wilt bespreken, een gesprek is natuurlijk altijd vrijblijvend. Het enige wat we van je vragen is een uurtje van je tijd.

Heeft u dan de woning gevonden en alles financieel geregeld, dan kijken we ook graag met je mee dat alles goed verzekerd is. Onze verzekeringsadviseurs staan je graag te woord en kijken naar jouw wensen.

Waar je ook voor kiest, wij gaan voor een perfecte match. Zodat jij volgende herfst helemaal happy bent met je nieuwe huis én tevreden terug kijkt op je verhuizing!
Regel jij de koffie? Dan nemen wij wat lekkers mee. Een goede deal toch?

Ben je benieuwd hoe anderen onze dienstverlening ervaren? Lees onze klantbeoordelingen.

Bent u op zoek naar advies over hypotheken, verzekeringen en financiën?