Ron van Zummeren

Verzekeringsadviseur

oss@cofidi.nl

0412-450476

Wilt u uw huidige verzekeringen aanpassen of een nieuwe verzekering sluiten, dan zal ik samen met u uw mogelijkheden bekijken. Of u nu particulier bent of een grote ondernemer, voor iedereen vinden we een passende verzekeringsoplossing.

Samen met mijn collega's verzorgen wij scherpe offertes. Ik kom graag bij u langs om uw verzekeringspakket door te spreken en risico's te inventariseren.  Mocht u een vrijblijvende afspraak willen laat het mij weten.

 

Christiaan Hupkes

Verzekeringsadviseur

oss@cofidi.nl

0412-450476

Als u Cofidi belt zult u meestal mij aan de lijn krijgen. Heeft u vragen over uw verzekeringen of heeft u schade dan kunt u bij mij terecht.
Ik sta u dan met raad en daad bij om alles in goede banen te leiden. Wilt u gewoon eens uw huidige verzekeringspakket laten doorlichten en / of een vergelijkende offerte ontvangen maak dan met mij een afspraak. Wij zullen uw huidige verzekeringen doorlopen en een concurrerende offerte voor u opstellen.

 

Frans van den Heuvel

Directeur 

Oss@cofidi.nl

0412-450476

0650240959

Samen met mijn medewerkers zet ik mij graag in voor uw belang. Voor al uw hypotheek - en verzekeringswensen kunt u terecht bij ons.
Tevens kunnen wij u via ons zusterbedrijf, Van den Heuvel Makelaars, uitgebreid informeren over uw woonwensen. Zowel bij de verkoop als bij de aankoop van uw huis zijn wij u graag van dienst.

Daarnaast kunt u voor al uw woning-, NWWI- en bedrijfsmatige (TMI-) taxaties terecht bij Van den Heuvel Makelaars.